In English In English    

Posti- ja lähetyskulutAlla esimerkkejä yleisimmistä toimituskuluista. Pyrimme aina lähettämään postitse edullisimman vaihtoehdon mukaan joten jos tilastasi tuotteestasi ei ole toimituskuluesimerkkiä, on sen hinta kuitenkin vastaavan suuruinen kuin näissä esimerkeissä.
Tuote Posti- ja lähetyskulut
ElmScan ISO Scan Tool Tuotteeseen kuuluvat laitteet ElmScan ISO, ODB-II Cable sekä Serial Cable. Ne painavat paketoituna yhteensä 540g. Tämän lähettämiseen soveltuu parhaiten postin Helpostipaketti 16 jonka hinta on 7,60e *)
2 kpl tai useampi ElmScan ISO with OBD-II cable Tuotteet lähetetään postin Helpostipaketti 16:na jonka hinta on 7,60e *)
ElmScan teräskotelo Tuote painaa pakattuna n.180g ja sen paksuus on yli 3cm joten se lähetetään maksikirjeessä. Maksu Posti- ja lähetyskuluineen on 4,50e *)
1 kpl ElmScan ISO with OBD-II cable Tuotteeseen kuuluvat laitteet ElmScan ISO ilman koteloa, ODB-II Cable sekä Serial Cable painavat paketoituna yhteensä n. 420g. Tuote voidaan lähettää edullisesti kirjeenä jolloin hinnaksi muodostuu 4,00e *)
ElmScan ISO board Tuote painaa pakattuna n.120g ja sen paksuus on alle 3cm joten se lähetetään edullisesti kirjeessä. Maksu Posti- ja lähetyskuluineen on 3,00e *)
Elm323 Chip Tuote painaa pakattuna n.50g joten sen voi lähettää kirjeessä. Maksu Posti- ja lähetyskuluineen on 2,00e *)
ElmOScan 2005.1 Tuote painaa pakattuna n.50g joten sen voi lähettää kirjeessä. Maksu Posti- ja lähetyskuluineen on 2,00e *)
*) Lisäksi tulee postiennakkomaksu 4,00e jos tuote/tuotteet toimitetaan PostiEnnakolla. *) Yrityksille toimitamme myös Laskulla. Laskutuslisä on 2,00 euroa.
Maksuyhteystiedot tilisiirtoa varten saa tekemällä tilauksen ja mainitsemalla/valitsemalla Maksutavaksi Tilisiirron. Tiedot lähetetään sähköpostitse tilausvahvistuksen kanssa Tilaajalle.
Noutamalla Porista ilman kuluja.

 Page updated 13.3.2005